For information om hvordan du kan blive en del af Gema-tec, Klik her.


Forside > Reservedele > Filterposer

Reservedele

Filterposer

Filterposer kan anvendes til luftfiltrering inden for enhver industri. sammen med dig, leveres filterposerne specifikt tilpasset netop dit filteranlæg og driftsforhold, så der opnås en filtration, som er både filtreringseffektiv, energieffektiv og miljørigtig.

Vores sortiment på filterposer rummer på mange forskellige kvaliteter, der alle som standard består af teknisk nålefilt lavet på polymerfibre, valget af det rigtige kvalitet er med til at sikre filtreringseffektivitet over for selv det fineste støv eller de højeste driftstemperaturer, med den rigtige imprægnering kan man sikre, at filterposen både er kemisk resistent og let at rengøre, så man undgår et for højt tryktab.

Gema-Tec A/S ligger altid inde med et stort sortiment.

Bestilling af dele

Vi leverer alle de dele der er kravet til at holde dine filter kørende, med vores ekspertise er du sikker på at få præcis de reservedele du har brug for.

For bestilling af reservedele, ring +45 75 80 80 15


Overlad de "trælse" opgaver til Gema-tec og nyd det gode resultat, vi har flere års erfaring og det rette udstyr klar, dette sikre en kortere downtime ved dit næste Filterpose skift.


COPYRIGHT © 2022 GEMA